Робота за кордоном

Головна / Робота за кордоном / Зварювальник-напівавтомат . Німеччина
Зварювальник-напівавтомат . Німеччина
Зварювальник-напівавтомат
Місто: Німеччина
Стать: Чоловіча
Вид зайнятості: Повна
Досвід: 1 рік(и)
Вік: 23 - 50 років
Зарплата: 1600 - 2500 євро
Вартість вакансії: 15000 грн.

Детально про вакансію

Робота легальна, за німецькими робочої візи - NATIONALE VISA D / BESCHÄFTIGUNG / Erwerbstätigkeit - Arbeitsaufnahme
ЗАРПЛАТА: - 9,76 € / год (від 2000 € нетто в місяць), з підвищенням, в залежності від кваліфікації, якщо проявить себе в роботі, йде підвищення ЗП Опит роботи: Обов'язковий, зварювати металоконструкції, читати креслення. ГРАФІК: - 8.00 в день, з двома вихідними (субота, неділя).
ЖИТЛО: - Житло підбирає роботодавець, оплачує працівник - 350 € / на місяць (можна знімати з кимось в групі, тоді воно може бути не 350 €, а 200-250 €) - У кімнаті живе 1-2-3 людини. - за шкоду, заподіяну власнику квартири - несе працівник.
Оформлення: - Трудовий контракт на 12 місяців, згідно трудового законодавства Німеччини-Робоча німецька віза на 12 місяців з продовженням на 24 місяці, після - отримання посвідки на жітельство- 20-ти денну оплачувану відпустку-Надається повний соц. пакет, включаючи доплати за кожну дитину, також повернення прибуткового податку в кінці року, на карту працівника
ОБОВ'ЯЗКОВА УМОВА: - Кандидат ОБОВ'ЯЗКОВО повинен зняти відео від 1,5 хв. де він буде і показує, як він зварює металоконструкції, і який зварюванням, з дотриманням техніки безопастності- Після профвідбору по відео роботодавець-німецька фірма направляє контракт і всі необхідні документи для відкриття німецької робочої візи (в німецькому консульстві в Києві) і йому відкривають німецький робочу візу на рік Оформлення документів займає 4-6 тижнів
ДОКУМЕНТИ ВІД КАНДИДАТА: - відео-ролик-скани загран.паспорта, укр. паспорта з пропіской- свідоцтво про шлюб-свідоцтво про народження дитини (дітей) - довідка про несудимість (переклад і нотаріус не потрібен) - надається в Консульство
Програма коштує 500 € - оплата 50% після узгодження кандидата роботодавцем (перегляд відео-ролика) і 50% після отримання скана документів для відкриття робочої візи - Оформлення документів займає 4-5 тижнів. - У вартість входить (запрошення для відкриття робочої німецької візи, візова анкета, вакансія) - Наш прямий партнер Вакансії легальні, працевлаштування проводиться на підставі поданого фільму від кандидата, з наданням трудового договору від німецького роботодавця для отримання робочої німецької візи.