Робота за кордоном

Головна / Робота за кордоном / Обвальщик мяса (свинина, яловичина) . Німеччина
Обвальщик мяса (свинина, яловичина) . Німеччина
Обвальщик мяса
Місто: Німеччина
Стать: Чоловіча
Вид зайнятості: Повна
Досвід: 1 рік(и)
Вік: 23 - 50 років
Зарплата: 1660 - 2000 євро
Вартість вакансії: 15000 грн.

Детально про вакансію

Робота легальна, по НІМЕЦЬКИМ РОБОЧИХ ВІЗИ - NATIONALE VISA D / BESCHÄFTIGUNG / Erwerbstätigkeit - Arbeitsaufnahme

ЗАРПЛАТА: - від 1 660 € нетто в місяць з підвищенням зп до 2 000

ДОСВІД РОБОТИ: - Обов'язковий

ГРАФІК: - 8 годин на день, з двома вихідними (субота, неділя)

ЖИТЛО: - Житло підбирає роботодавець, оплачує працівник - 350 € / на місяць (можна знімати з кимось в групі, тоді воно може бути не 350 €, а 200-250 €) - У кімнаті живе 1-2-3 людини. - За шкоду, заподіяну власнику квартири - несе працівник.

ОФОРМЛЕННЯ: - Трудовий контракт на 12 місяців, згідно трудового законодавства Німеччини - Робоча німецька віза на 12 місяців з продовженням на 24 місяці, після - отримання посвідки на проживання - 20-ти днів. оплачувана відпустка - Надається повний соц. пакет, включаючи доплати за кожну дитину, також повернення прибуткового податку в кінці року на карту працівника

ОБОВ'ЯЗКОВА УМОВА: - Кандидат ОБОВ'ЯЗКОВО повинен зняти відео від 1,5 хв, в якому він показує, як він обвалює свинину чи яловичину. У ролику кандидат повинен представитися і пояснити, що він буде робити і скільки років має такої практики. - Після профвідбору по відео роботодавець-німецька фірма направляє контракт і всі необхідні документи для відкриття німецької робочої візи (в німецькому консульстві в Києві) і йому відкривають німецьку робочу візу на рік Оформлення документів займає 4-6 тижнів

ДОКУМЕНТИ ВІД КАНДИДАТА: - відео-ролик - скани загран.паспорта, укр. паспорта з пропискою - свідоцтво про шлюб - свідоцтво про народження дитини (дітей) - довідка про несудимість (переклад і нотаріус не потрібен) - надається в Консульство . Програма коштує 500 € - Оплата 50% після узгодження кандидата роботодавцем (перегляд відео-ролика) і 50 % після отримання скана документів для відкриття робочої візи - Оформлення документів займає 4-5 тижнів. - У вартість входить (запрошення для відкриття робочої німецької візи, візова анкета, вакансія) - Наш прямий партнер Вакансії легальні, працевлаштування проводиться на підставі поданого фільму від кандидата, з наданням трудового договору від німецького роботодавця для отримання робочої німецької візи.