Угорщина

Головна / Віза / Угорщина

Громадяни України та інших держав, на які поширюється візовий режим с Шенгенською зоною, можуть подорожувати по території Угорщини за наявності туристичної угорської візи. Цей тип візи дозволяє в’їжджати в країну виключно з туристичною метою.

Для оформлення туристичної візи в Угорщину необхідні наступні документи:

1. Підтвердження резервування і оплати номера в готелі.

2. Діючі квитки на автобус/поїзд або зелена карта, якщо поїздка буде здійснюватися власним автомобілем.

3. Закордонний і внутрішній паспорт.

4. Заповнена візова анкета.

5. Документ-підтвердження платоспроможності.

6. Довідка з місця праці.

Подача документів може відбуватися: 

  • індивідуально;
  • через родичів (при наявності документів, які підтверджують родинні стосунки);
  • третьою особою (по нотаріальній довіреності);
  • акредитованим туристичним агентством.

Консульство розглядає документи в середньому 15 робочих днів, після чого турист отримує паспорт з візою або зі штампом про відмову. При подачі заяви на довгострокову туристичну візу видача візи може затримуватися до 4 тижнів. Консульство Угорщини рекомендує записуватися на подачу документів за місяць до запланованої дати поїздки.

У випадку подання неповної інформації посольство може назначити проходження співбесіди. Щоб уникнути додаткового збору паперів і збільшити ймовірність позитивного рішення, доцільно довірити оформлення візи спеціалістам компанії «Work Start». Наші менеджери допомагають оперативно і надійно підготувати увесь пакет документів.

Щоб дізнатися детальну інформацію про туристичну візу в Угорщину, замовте зворотній дзвінок. Наші менеджери зателефонують Вам, щоб надати необхідну консультацію.