США

Головна / Віза / США

Туристична віза в США (тип В-2) видається фізичним особам, які бажають поїхати в цю країну з метою відпочинку. Вона дає право на тимчасове перебування в Сполучених Штатах в якості туриста.

Віза В-2 дозволяє в’їжджати в США необмежену кількість разів при дотриманні дозволеного періоду перебування. Максимальний термін дії американської туристичної візи складає 10 років. По приїзду в країну представники імміграційної служби видають туристу картку 1-94, в якій вказується дозволений термін перебування. Як правило, він складає від 3 до 6 місяців.

 

Які права мають власники туристичної американської візи?

Туристична віза в США дає право:

- брати участь в масових заходах;

- отримувати медичну допомогу;

- вести будь-яку діяльність, яка не передбачає отримання доходу;

- вільно відвідувати друзів і родичів, які живуть в Сполучених Штатах;

- в’їжджати в інші країни, на які поширюється дія американської візи: (Панама, Мексика, Коста-Ріка, Маршалові і Маріанські острови, деякі країни карибського басейну).

Оформлення документів на візу В-2 передбачає підготовку і збір необхідних паперів. Для отримання американської візи необхідно заповнити анкету і надати пакет документів, які підтверджують ціль поїздки.

 

Консалтинговий центр «Work Start» знає усі нюанси, від яких залежить рішення візового офіцера. Наша задача – збільшення ймовірності отримання Вами американської візи.

Кожен клієнт «Work Start» отримує повний комплекс послуг по оформленню туристичної візи в США:

1. Консультування щодо переліку і вмісту документів для в’їзду в країну.

2. Заповнення анкети.

3. Запис на співбесіду в Посольство США.

4. Підготовка до інтерв’ю з офіцером, індивідуальна розробка стратегії поведінки.

5. Роз’яснення термінів перебування і правил користування отриманою візою.

Скористайтеся послугами «Work Start» і переконайтеся, що поїхати в США – це реально!