Іспанія

Головна / Віза / Іспанія

Громадяни України, які хочуть поїхати на відпочинок в Іспанію, повинні звернутися в посольство цієї країни для отримання туристичної візи. Туристи мають подати пакет документів, які доводять правдивість їх намірів.

Перелік обов’язкових документів на туристичну іспанську візу включає:

  • діючий закордонний паспорт;
  • заяву на видачу візи, заповнену лише іспанською або англійською мовами;
  • підтвердження бронювання житла;
  • довідку з місця роботи.

Посольство Іспанії має право затребувати від заявника додаткові документи, щоб перевірити достовірність наданої ним інформації.

Процес розгляду заяви і прийняття рішення консулом триває 5 робочих днів. Якщо турист надав неповний пакет паперів і є потреба його доповнити, видача візи може бути затримана.

Турист, який подав документи в Посольство Іспанії на загальних підставах, має право на отримання 30-денної візи. Термін візи може бути збільшений на основі візової історії заявника. Так, громадянин України може відкрити довгострокову туристичну візу в Іспанію, якщо він правильно використав попередньо отримані візи. Зважаючи на такі обставини, наступна віза може бути видана на термін до 2 років з правом перебування 90 днів у кожному півріччі.

Посольство Іспанії ретельно перевіряє документи кожного заявника, звертаючи увагу на усі деталі. Саме тому не варто займатися самостійним збором паперів, ризикуючи отримати відмову. Значно простіше відкрити візу в Іспанію, скориставшись професійними послугами компанії «Work Start». Ми допомагає правильно підготувати усі необхідні документи і вирішити супутні питання, від яких залежить поїздка.